Україні потрібно п'ять ключових реформ - Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Глава Кабміну заявив, що для забезпечення стабільного економічного зростання потрібно провести п'ять головних реформ в 2017 році.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що для зміни ситуації в країні необхідно провести п'ять ключових реформ у 2017 році, передає прес-служба Кабміну.

"У нашій країні в цьому році треба зробити п'ять реформ. Як тільки ми їх зробимо. Ви відразу відчуєте з наступного 2018 року, цілком нормальну позитивну ситуацію, буде впевненість, стабільність і економічне зростання", - зазначив Гройсман.
На думку прем'єр-міністра, стабільне зростання і впевненість для громадян у завтрашньому дні забезпечить публічний продаж неефективного державного майна, пенсійна реформа, реформа системи охорони здоров'я, реформа освіти і створення якісного потужного фермерського класу за рахунок можливості володіти землею саме тим сільгоспвиробникам, які є невеликими фермерськими господарствами.
"Наш уряд знає, як це зробити і нам потрібна підтримка українського парламенту", - наголосив глава уряду.

Раніше Гройсман заявив, що кредитна підтримка Євросоюзу і МВФ є тимчасовою і Україна   повинна навчитися виробляти ресурси всередині країни.

Related

Політика 1413589043410200831

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item