Росія перекинула фрегат у Середземне море

Фрегат Адмірал Григорович

Адмірал Григорович екстрено попрямував до берегів Сирії.

 
Фрегат Чорноморського флоту РФ Адмірал Григорович повернувся до складу постійного з'єднання російського флоту в Середземному морі. Про це повідомляє РІА Новости з посиланням на начальника відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту РФ капітана першого рангу В'ячеслава Трухачова.
 
"Сьогодні фрегат Чорноморського флоту Адмірал Григорович під командуванням капітана третього рангу Анатолія Величка ввійшов до складу постійного з'єднання Військово-морського флоту (ВМФ) в Середземному морі", - йдеться в повідомленні.
 
Також наголошується, що в період з 3 до 5 квітня Адмірал Григорович був кораблем-господарем в ході неофіційного візиту загону кораблів ВМС Туреччини до Новоросійська і взяв участь в двосторонніх російсько-турецьких військово-морських навчаннях типу PASSEX.
 
Адмірал Григорович озброєний крилатими ракетами Калібр-НК, ракетним комплексом самооборони Штиль-1, артустановкою А-190 калібру 100 міліметрів, зенітною артилерією, реактивною бомбовою установкою, торпедами. Він може нести палубний вертоліт Ка-27 або Ка-31.
 
Як повідомлялось, напередодні Росія почала терміново перекидати бойові кораблі до берегів Сирії. Це пов'язано з ракетною атакою США, внаслідок якої був знищений військовий аеродром Шайрат у Сирії.

Related

Події у світі 2160596200840123426

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item