Голих жінок в стилі БДСМ показали на "нецензурній" виставці


У Львові відкрилась виставка ілюстрацій художниці Марти Яцишин під назвою "Stop censoring our fucking art".
Метою виставки є показати новаторський підхід висвітлення оголеного тіла, як витвору мистецтва. Експозиція, яку представили в галереї DesignHouse, складається із 3-ох частин: ню, фешин-ілюстрації та розписаних вручну предметів гардеробу.
Ілюстрації оголеної натури були прикриті напівпрозорими аркушами з написами "censored". Оглянути їх відвідувачі могли лише заглянувши під вуаль, немов підтверджуючи "так, мені справді 18 років". Деякі з малюнків були в стилі БДСМ. Презентація супроводжувалась декламуванням нецензурних віршів поетеси Анастасії Грегури.
"Хтось може подумати що я розпусна, але це не так. Для мене людське тіло вже саме по собі є витвором мистецтва. У своїх творах я лиш намагаюся зобразити його витонченість, пластичність, красу та пристрасть. Зображення оголеного тіла було відомо ще в стародавньому Єгипті, а в античній скульптурі та вазописі воно стало естетичною нормою", - каже Марта Яцишин.
























Авторка зізнається, що любов до монохромної графічної подачі та експресивної манери вираження сучасного мистецтва свідчить про вплив архітектурної освіти та досвіду роботи в Китаї, як художника.
Виставка відбувається на благодійних засадах. 50% виручених коштів художниця обіцяє передати на лікування дорогої для неї людини, хворої на рак.
Фотограф з Дніпра Давид Дубницький підкорив мережу своїми роботами у стилі "ню". Сюжети художника вражають природністю, дівчата - досконалістю форм.

Related

Цікаво 2931123916038848366

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item