У зоні АТО поранені п'ять бійців - штаб

Українських військових на Донбасі продовжують обстрілювати

Військові стверджують, що не відкривали вогонь у відповідь.

 
За минулу добу, 7 квітня, підрозділи сепаратистів 43 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі. П'ять військовослужбовців отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.
 
"Російсько-окупаційні війська, незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню, режиму "тиші" не дотримуються... Незважаючи на збройні провокації ворога, українські військовослужбовці дотримувалися режиму "тиші" і вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться в повідомленні.
 
Найбільша кількість обстрілів зафіксована поблизу Маріуполя. З мінометів калібру 120 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і озброєння БМП відкривався вогонь по захисниках Новогригорівки.
 
Міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем, кулемети великих калібрів і вогонь снайперів застосовувалися в районі Красногорівки. Опорні пункти українських військ поблизу Мар'їнки бойовики накривали вогнем з 82-міліметрових мінометів і стрілецької зброї.
 
З протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів вони обстрілювали позиції у Водяному, Широкиному і Березовому. Кулемети великих калібрів застосовувалися поблизу Чермалика, по захисниках Новотроїцького бив БМП і снайпери.
 
Морських піхотинців поблизу Гнутового і Талаківки обстрілювали зі стрілецької зброї.
 
На донецькому напрямку, у бік українських опорних пунктів в районах Авдіївки і Верхньоторецька, противник відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм і гранатометів різних систем. З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вівся вогонь по позиціях поблизу Кам'янки.
 
Протитанкові гранатомети противник застосовував проти захисників Пісків і Зайцевого, а по позиціях у районі Опитного стріляли з озброєння БМП.
 
На луганському напрямку по захисниках Катеринівки та Станиці Луганської вівся вогонь з гранатометів, а великокаліберні кулемети застосовувалися поблизу Кримського.
 
Як повідомлялось, 6 квітня українських військових обстріляли 48 разів. Тоді отримали поранення п'ять бійців ЗСУ.
 
Також стало відомо, що самопроголошена ЛНР зірвала чергове розведення сил у районі Станиці Луганської.

Related

Події в Україні 4960949102080427322

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item