Скандал у «Медиці»: польські прикордонники побили українську сім’ю – соцмережі (ВІДЕО)


У п’ятницю, 14 квітня, на польському переході «Медика» стався інцидент за участю українців та польських прикордонників.

Про це повідомляють одразу у кількох спільнотах, у тому числі «Варта 1» і «Мостиський контрабандист».
Зокрема, очевидці описують інцидент так: «Люди відстояли близько 8 годин в черзі, рухаючись в сторону України. Після чергового запуску батько побіг поруч в супермаркет «Бєдронка». А у цей час поляки почали запускати машини. Син водія на вигляд 16-18 років сидів на пасажирському сидінні і чекав на повернення батька. До нього підійшли польські прикордонники, які наказали пересісти за кермо і без батька їхати в сторону України.
Після відмови вони відкрили автомобіль і почали витягати силоміць хлопця, поваливши його на дорогу, пробували надіти йому наручники, при тому навмисно намагалися зламати йому руку, що обурило навколо усіх людей. Батько, який повертався з супермаркету, як кожен нормальний чоловік, повідштовхував від сина прикордонників, захищаючи його.
У сутичці постраждала старша жінка, яка їхала з ними і намагалась захистити хлопця. На захист сім’ї прийшли десятки людей з черги, які не дали закувати сім’ю, але прикордонник гарантував арешт при в’їзді на кордон. Люди пробували викликати поліцію, але та чуючи, що інцидент з прикордонниками, відмовлялися від виїзду. Коли з стоянки поляки почали дзвонити і українці з грецьким і німецьким громадянством, тільки тоді відреагували. Люди просили для старшої жінки, яка постраждала, викликати медичну допомогу, у чому прикордонники відмовили і почали інтенсивний запуск машин в сторону кордону, щоб позбутися свідків».
Водночас офіційно поки інцидент не коментують ні українські, ні польські служби.
Leopolis.news

Related

Гаряча новина 1140187291205492454

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item