Четверта країна ЄС офіційно засудила агресію РФ в Україні


Латвія засудила дії Росії на території Донецької та Луганської областей і закликала Російську Федерацію припинити вогонь на Донбасі. 
Це четверта держава ЄС, яка в офіційному документі засудила агресію РФ проти України.
Про це у своєму Facebook повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко.
"Латвія стала четвертою державою ЄС, яка в офіційному документі засудила російську агресію проти України на Донбасі", - написав Цеголко.
Латвія стала четвертою державою ЄС, яка в офіційному документі засудила російську агресію проти України на Донбасі.http://www.president.gov.ua/news/spilna-zayava-prezidenta-ukrayini-petra-poroshenka-ta-prezid-40778 
"Наші країни рішуче засуджують агресію Росії проти України, наслідком якої стали незаконна тимчасова окупація частини території України – Автономної Республіки Крим і міста Севастополь. Україна високо цінує політичну підтримку та практичну допомогу, яку надає Латвія у протидії російській агресії та відновленні свого суверенітету та територіальної цілісності в межах міжнародно-визнаних кордонів", - ідеться у спільній заяві президентів України Петра Порошенка та Латвії Раймондса Вейоніса.

У березні 2014 року після введення військ Росія анексувала український Крим. Згодом почала дестабілізувати ситуацію на Донбасі. РФ постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння та направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська. З середини квітня 2014 року в Луганській і Донецькій областях тривають бойові дії.
18 вересня 2014-го Європейський парламент визнав і засудив Російську Федерацію за ведення неоголошеної гібридної війни проти України з використанням регулярних російських військ та підтримку незаконно озброєних угруповань.

Related

Події у світі 6006675354022936730

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item