Заступник міністра назвав умову, за якої Росія піде з Донбасу


Суспільні та економічні причини примусять Російську Федерацію вже найближчим часом покинути території окупованого Донбасу, оскільки займатись Україною в Кремля не буде часу.
"На сьогоднішній день ми вважаємо, що сама ситуація підштовхне Росію до того, щоб вийти звідти з військами. Є об'єктивні дані... Так само, як вони вийшли з НДР, Угорщини, Чехословаччини, кинувши все", - зазначив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак коментуючи питання про перспективи вирішення конфлікту на Донбасі для NewsOne.
Гримчак зазначив, що Росія може піти з Донбасу через серйозні внутрішні проблеми. "Це може статися в той момент, коли власні внутрішні проблеми в Росії будуть набагато важливіше, ніж те, що відбувається за кордоном", - додав він.
Захоплення Донецька сепаратистами відбулося протягом квітня 2014 року, внаслідок чого Донецьк перейшов під контроль терористичного угрупування "Донецька народна республіка" і став центром цього угрупування. Внаслідок боїв між сепаратистськими угрупуваннями та збройними силами України, а також чисельних диверсійних актів, місто зазнало значних руйнувань, а велика кількість мешканців була змушена покинути місто.

Related

Політика 5963000581931377770

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item