Ветерани АТО звинуватили у рейдерстві нардепа-радикала — ЗМІ

Журналісти розповіли про спробу захоплення мережі АТБ

Сергія Рибалку звинуватили в організації акцій із дестабілізації роботи торгової мережі АТБ з метою її подальшого захоплення.

 
Ветерани АТО і громадські активісти звинувачують у спробі рейдерства народного депутата від Радикальної партії, голови парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності Сергія Рибалку. Про це повідомили журналісти телеканалу Інтер у програмі Подробиці.
 
Зокрема, журналісти продемонстрували відео акцій із блокування магазинів торгової мережі АТБ за участю ветеранів АТО і бійців добровольчих батальйонів, що відбулися взимку, назвавши Рибалку головним замовником цих акцій.
 
"Сергій Рибалка, нардеп від фракції Олега Ляшка, фактично на третій рік війни намагається знищити мережу АТБ. Хлопцям, нашим бійцям, пропонувалися великі гроші за участь в цих акціях, і разом з тим деяким добровольчим батальйонам пропонувалися навіть відсотки після знищення мережі, після переходу її у власність других рук", - розповів у ході сюжету ветеран АТО Олег Кравець.
 
Своєю чергою, кримсько-татарська активістка, правозахисниця і волонтер Гайде Різаєва в інтерв'ю телеканалу розповіла, що фінансування акцій із блокування магазинів АТБ - це частина плану рейдерського захоплення торговельної мережі.
 
"Він підкуповує людей для різного роду провокацій. Це один із кроків саме рейдерства. Починається все із дестабілізації певної компанії. Для того, щоб народна маса переконалася в тому, що "нехороша людина, росіянин, веде торгівлю з окупантом". Хоча це й неправда. Другий крок - це силовий тиск. Це - схема рейдерського захоплення", - заявила вона.
 
Сам Рибалка, за словами авторів сюжету, від прямої відповіді на питання про фінансування силових акцій із блокування магазинів АТБ втікає. "І переконує: все, що про нього кажуть, - це тиск із боку влади на його чесну персону як одного з головних парламентських борців із корупцією", - стверджують журналісти Інтера.
 
Крім того, автори сюжету повідомили, що минулого тижня під стінами Верховної Ради Ветерани та волонтери АТО вимагали від Рибалки та інших нардепів, замішаних у цьому скандалі, "негайно скласти депутатські мандати і вибачитися перед бійцями, яких обманом змусили брати участь в акціях".
 
Також журналісти нагадали, що раніше Генеральна прокуратура провела низку обшуків у Києві та Дніпрі в офісах компанії S. Group, яку пов'язують із сім'єю Сергія Рибалки. Власників корпорації S. Group ГПУ підозрює в несплаті податків і рейдерстві.

Related

Політика 4050969597010194922

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item