Маккейн: Росія продовжує розчленовувати Україну

Сенатор Джон Маккейн

Сенатор-республіканець заявив, що втручання РФ у міжнародні справи відбувається практично безкарно для неї.

Голова комітету Сенату США з питань збройних сил Джон Маккейн заявив в інтерв'ю ABC News, що розслідування спроб втручання Росії в президентські вибори в США, а також зв'язків команди нинішнього президента з Кремлем, має чітко встановити мотиви і методи росіян, а також знайти спосіб протидії цьому.
"Ми знаємо про факт спроби росіян змінити результат наших виборів, здійснюючи нападки на фундаментальні основи демократії. Ми повинні знати як, ми повинні знати чому, і найголовніше - ми повинні знати, що потрібно зробити, щоб запобігти подібній діяльності, яку вони продовжують вести в вільних країнах по всьому світу", - наголосив американський сенатор.
Він вважає, що розслідування, яке триває в США, має вивчити всі аспекти ситуації, зокрема "пріоритети президента Трампа, а також інші пріоритети, які, на думку багатьох з нас, відбулися".
Маккейн зазначив, що РФ безкарно втручається в міжнародні справи.
"Вони з успіхом для себе продовжують розчленовувати Україну; вони досягли успіху у створенні значного впливу на Близькому Сході, якого ніколи не мали раніше; вони успішно втрутилися в наші вибори, і ми знаємо, що вони продовжують робити те ж саме у виборчих процесах у Франції і в інших місцях. І досі вони або понесли незначне, або ж взагалі не понесли покарання за все це", - вказав політик.
Раніше Маккейн заявив, що росіяни на Донбасі вбивають українців кожен день, атакож закликав Трампа надати Україні летальну зброю.

Related

Події в Україні 6254887943223820360

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item