На Закарпатті через пропуск великої партії контрабанди відсторонили керівництво митного посту Тиса

Українські митники пропустили через кордон 125 тис. пачок сигарет та 916 кілограм бурштину-сирцю
Керівництво митного посту та відділу Тиса Закарпатської митниці відсторонено від служби у зв’язку з пропуском на територію Угорщини великої партії контрабанди сигарет та бурштину-сирцю, повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.
За його словами, 27 квітня угорські митники затримали в транспорті, що виїхав з України, контрабанду більше 125 тис. пачок сигарет та 916 кілограм бурштину-сирцю.
"Слідчим прокуратури Закарпатської області повідомлено про підозру головному державному інспектору МП Тиса Берчі В.В., який проводив митне оформлення транспортного засобу, йому вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - заявив генпрокурор на своїй сторінці в Facebook
За даним фактом українські слідчі порушили кримінальну справу за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).
Нагадаємо, що Служба безпеки України спільно з прокуратурою та Держприкордонслужбою затримала в Закарпатській області двох прикордонників, які сприяли контрабанді сигарет в Європу.

Related

Гаряча новина 8806720237688196681

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item