Канни, Нью-Йорк, білий "Мерседес" - як живуть діти українських політиків


Діти українських політиків подорожують світом і зупиняються в елітних готелях.
Про це повідомляє "ТСН".
Донька голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча Анна у свої 20 років об'їздила чи не увесь світ - побувала у Флориді, Арізоні, Римі, Барселоні, Каліфорнії, Грузії, Швейцарії, Амстердамі, Чикаго, була навіть у Ню-Йорку, відпочивала на пляжах Маямі та Шрі Ланки.
Проживання не з дешевих - дівчина виставила фото одного із найдорожчих готелей Лондона. Номер у ньому коштуватиме 9 тис. грн, отже 7 ночей коштуватиме понад 60 тис.грн.
Була дівчина і в дорогому турецькому готелі. Фото з її Instagram були зроблені у курортному містечку Белек. Вартість номера за одну ніч коштує мінімум 16 тисяч гривень, тобто це майже 160 тисяч за 10 ночей.
Хизується фото з відпочинку і син очільника Донецької ВЦА Павла Жебрівського. Його син виставляє фото із Франції, Нью-Йорку та Канн. У соцмережах хвалиться і білим Mercedes, вартість якого близько 800 тис. грн.
Георгіївська стрічки, серп і молот – так виглядає Instagram сина народного депутата Олександра Гереги. Пишається "совком" Тарас зі Швейцарії, де перебуває на навчанні. Герега-молодший публікує фото з Канського фестивалю та Домінікани. Переліт на острови коштуватиме від 80 тис грн. Хоча, судячи зі світлин, хлопець з друзями літає чартерним літаком.
Син ще одного нардепа – Дмитра Добкіна – також вихваляється фото з вечірок та відпочинку. Постить Марк Добкін і фото зі своїм батьком.
Минулоріч журналісти сфотографували молодчого сина президента Петра Порошенка з рюкзаком за 20 тисяч грн.

Related

Політика 4139752534264578842

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item