Порошенко зустрівся з бізнес-елітою Британії

Петро Порошенко на зустрічі з представниками ділових кіл Великобританії

Глава держави запросив британський бізнес інвестувати в Україну.

Президент України Петро Порошенко під час офіційного візиту до Великої Британії провів зустріч з провідними представниками ділових кіл країни, передає прес-служба глави держави.
Порошенко розповів про впровадження реформ в Україні протягом останніх трьох років і основні результати, яких вдалося досягти на сьогоднішній день. Він також повідомив про запуск з початку квітня 2017 року електронного відкритого реєстру відшкодування ПДВ.
Глава держави зазначив, що Великобританія стала одним з найбільших іноземних інвесторів в країні і запросив британський бізнес інвестувати в Україну.
Він підкреслив успішну співпрацю українського підприємства Антонов і британської компанії Dowty Propellers при створенні транспортного літака Ан-132D.
Президент також привітав інтерес британських компаній в Україні, зокрема, міжнародної компанії Unilever, яка відкрила чайну фабрику в Київській області, і міжнародної компанії Hutchison Ports, яка планує в короткостроковій перспективі вийти на ринок вітчизняних морських контейнерних перевезень.
Нагадаємо, 18-19 квітня Порошенко перебуває з офіційним візитом у Великій Британії на запрошення британського прем'єр-міністра Терези Мей.

Related

Події у світі 3266572530446406258

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item