Зрада: "Інтер" показує заборонений фільм



Телеканал "Інтер" порушив закон про заборону на показ російських фільмів, транслювавши у ефірі стрічку "Одного разу в Ростові".
Про це написав блогер Олексій Анчишкін на сторінці в Facebook.
"Інтер" мабуть не український канал. У мене сумнівів немає. Тому заборона на показ фільмів на нього не поширюється. Натрапив у них в програмі на фільм "Одного разу в Ростові", який заборонили 2016 року, згідно зі статтею закону про кінематографію. За розповсюдження и демонстрування фільмів, що містять популярізацію органів держави-агресора, радянських органів державної безпеки". Втім, нічого нового", – написав Анчишкін.
"Одного разу в Ростові" - російський багатосерійний художній фільм режисера Костянтина Худякова. Знятий 2012 року. Сценарій стрічки об'єднав події розстрілу заводських робітників під час страйку в Новочеркаську 1962 року і кримінальну історію банди братів Толстоп'ятових, яка тримала в страху весь Ростов-на-Дону 1968-1973 років.
Державне агенство з питань кіно скасувало державну реєстрацію і визнало недійсним прокатне посвідчення російського телесеріалу "Понаехали тут" Юрія Павлова.

Related

Гаряча новина 7606979717924687772

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item