ЗМІ: Росія відправила війська на кордон з КНДР

Президент РФ Володимир Путін

У зв'язку з загрозою удару США по Північній Кореї, Путін направив військову техніку на кордон з КНДР.

Президент Росії Володимир Путін послав війська на кордон Росії з Північною Кореєю після того, як з'явилися побоювання, що США будуть атакувати КНДР, пише DailyMail.
Зазначається, що удар США може викликати потік біженців. У зв'язку з цим російські танки та інша військова техніка відправляються на кордон з північно-корейською державою.
Видання опублікувало відео, на якому місцеві жителі помітили поїзди з військовою технікою, що рухаються в напрямку Приморського краю через Хабаровськ. Туди ж переміщаються військові вертольоти.
Раніше Китай теж направив на південний кордон 150 тисяч солдат, щоб впоратися при необхідності з потоком біженців.
Російський військовий представник Олександр Гордєєв відмовився повідомити точні причини переміщення військ і обладнання. Однак джерела видання зазначають, що такі рухи пов'язані з корейською кризою.
Нагадаємо, недалеко від КНДР розміщений морський порт Владивосток, де Росія володіє величезними військовими ресурсами. Якщо США вдарить ракетами по ядерних об'єктах КНДР, радіоактивна хмара досягне Владивостока протягом двох годин.
Раніше в КНДР звинуватила США в створенні небезпечних умов, через які в будь-якиймомент може спалахнути термоядерна війна.

Related

Гаряча новина 8754139808608089535

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item