Школяреві перерізали горло та встромили ніж у спину заради комп'ютера


На Дніпропетровщині 14-річному школяреві перерізали горло і встромили ніж у спину. Напали на хлопця, аби вкрасти комп'ютер. Інцидент стався 5 квітня близько 14-ої.
Про це повідомив відділ комунікації поліції області.





"Двоє нападників спланували злочин. Того дня прийшли до хлопця. Попросили напитися. Коли школяр відвернувся, знайомий вдарив його цеглиною по голові. Хлопець впав. Після цього нападники затягнули потерпілого до будинку. Там зв'язали кабелем та почали бити. Наостанок кілька разів вдарили ножем. Зловмисники подумали, що той помер і винесли комп'ютер. Дорогою викинули ніж. Ледь живу дитину знайшов сусід. Викликав "швидку" і правоохоронців. Потерпілого доставили до лікарні. Медики діагностували ножове поранення шиї, грудей та легень. На місце події приїздила слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.
Нині 8-класник у тяжкому стані в реанімації. Йому провели кілька операцій. Лікарі обіцяють, що він буде жити. Однак дитина назавжди втратила здатність розмовляти. Коли перерізали горло, зачепили органи мовленнєвого апарату.
Двох нападників одразу затримали правоохоронці. Ними виявились приятелі підлітка. Їм — 17 та 18 років. У скоєному хлопці зізналися. Міру покарання визначить суд.
У Чернігові школярі побили 15-річну дівчину. Все знімали на відео. Ученицю штовхали, били кулаками. Одна з нападниць тримала її за волосся та била коліном в обличчя. У мережі знайшли інше відео, на якому знята бійка з дівчатами, схожими на Марію Миронову та Анастасію Малую.

Related

Гаряча новина 8721086355205058971

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item