Берні Сандерс закликав Трампа не діяти наодинці в Сирії

Сандерс розкритикував Трампа
Сенатор-демократ від штату Вермонт Берні Сандерс, який був суперником Гілларі Клінтон під час виборів президента, заявив, що Дональд Трамп повинен був пояснити Конгресу мету ракетних ударів по авіабазі урядових військ у Сирії.




"Він повинен був прийти в Конгрес і пояснити, які довгострокові завдання поставлені", - зазначив Сандерс", - заявив Сандерс.
Він нагадав, що свого часу голосував проти введення американських військ у Ірак і зазначив, що в питанні Сирії необхідно діяти спільно з іншими країнами
"Наше завдання в довгостроковій перспективі полягає у взаємодії з іншими країнами, а не в діях у односторонньому порядку. Ми повинні співпрацювати з іншими державами з метою досягти миру і стабільності в Сирії", - заявив сенатор.


У свою чергу, сенатор-республіканець Ліндсі Грем вважає, що Асад "переграв" Трампа, передає The Independent.
"Я думаю, що під час вильотів літаків із авіабази Асад посилає Трампа", - заявив Грехем.
Нагадаємо, що 7 квітня Збройні сили США випустили близько 50 ракет Томагавк з авіабазі в Сирії після того, як війська Башара Асада провели хімічну атаку в Ідліб.
Перед цим, 4 квітня, Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини повідомив, що в результаті хімічної атаки атаки загинули понад 70 осіб, у тому числі 27 дітей.

Related

Події у світі 1962756440379141727

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item