Журналісти дізналися про бізнес українських політиків у Криму

Журналісти дізналися про бізнес українських політиків у Криму
Українські політики володіють в анексованому Криму елітною нерухомістю й прибутковим бізнесом.
Про це розповіли журналісти проекту "Слідство.Інфо".
Депутат від Опозиційного блоку Євген Балицький володіє апартаментами в готельному комплексі "Аквамарин" у Севастополі. У депутата Ігоря Шкірі (депутатська група "Відродження") є парк-готель у Гаспрі "Марат", який перереєстрували на російське ООО "Парк-отель "Марат".
Олександр Присяжнюк, народний депутат "Народного Фронту" та син відомого регіонала Анатолія Присяжнюка володіє сімома земельними ділянками понад 1 га, будинком на тисячу квадратів, елінгом та 6 квартирами площею більше тисячі квадратів у Ялті.
Дружина Анатолія Присяжнюка свій бізнес в Криму започаткувала ще у 2005 році. Її партнер — Михайло Смолянов є власником групи компаній "Автодель" — найбільшого на півострові оператора автомобільного ринку.
Днями секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов відреагував на інформацію російських ЗМІ, що окупований Крим відвідували українські та закордонні політики. Він зазначив, що потрібно перевірити інформацію про українських політиків, які відвідували Крим. Якщо такі були, то проти них відкриють кримінальні провадження.

Related

Суспільство 5862590512023161062

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item