Військовому потрапили стрілою в око


11 травня в український прокат виходить бойовик "Загублене місто Z " режисера Джеймса Грея. Фільм знятий за книгою журналіста Девіда Гранна.
За сюжетом британський військовий Персі Фосетт за дорученням Королівського географічного товариства відправився в джунглі розмічати кордону Бразилії та Болівії. Під час експедиції знаходить докази існування стародавньої цивілізації. Колеги-географи над теорією Фосетта переважно сміються. Але на пошуки загадкового "міста Z" він повернеться ще багато разів. Хоча вдома його чекає дружина і періодично народжуються діти. Під час пошуків військовому потрапили стрілою в око.
" Нова стрічка Джеймса Грея - найбільша робота режисера. Раніше надавав перевагу більш камерним проектам. Втім, навряд чи хтось ще б підібрав правильну інтонацію для історії Персі Фосетта - британського топографа, зниклого з сином Джеком в басейні Амазонки в 1925 році під час пошуків загадкового міста стародавньої цивілізації", - каже глядач Олександр Крюков.
Спочатку планувалося, що Персі Фоссета зіграє Бред Пітт. Потім цю роль отримав Бенедикт Камбербетч. Але він вибув з проекту через конфлікт в графіку зйомок. В результаті роль Персі Фосетта зіграв Чарлі Ханнем, відомий за фільмом "Меч короля Артура".
Кінорежисер Джеймс Ганн дав згоду на роботу над третьою частиною пригодницької саги "Вартові галактики". Працюватиме також і над сценарієм фільму.

Related

Події у світі 1948155570033865371

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item