У Кремлі шкодують про неучасть Росії в Євробаченні

Росія не братиме участь на Євробаченні-2017

Прес-секретар Путіна поскаржився на організаторів.

Дмитро Пєсков висловив жаль з приводу неучасті Росії в міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2017".
"Організатори, власне, не здатні виявилися виконати умови своїх же правил і виявилися не здатні закликати країну, яка висловила готовність провести цей конкурс, дотримати правила приймаючої сторони, які прописані в документах Європейського мовного союзу", - заявив Пєсков.
Своєю чергою, в Національній громадській телерадіокомпанії України (НГТУ) вважають, що Росія з самого початку не була готова до участі в Євробаченні. На думку представників НГТУ, в РФ хотіли створити негативну інформаційну атмосферу навколо підготовки і проведення конкурсу.
НГТУ, як мовник-організатор Євробачення-2017, офіційно повідомила Європейській мовній спілці про заборону СБУ в'їзду на територію України учасниці від РФ Юлії Самойлової. Українська сторона також неодноразово пропонувала РФ направити до Києва учасника, який не порушував законодавство України. Однак російська сторона залишила своє рішення незмінним.
"Відмова Першого каналу (Росія) від трансляції Євробачення доводить, що, незважаючи на декларовану повагу до основоположних цінностей Євробачення, ключовими з яких є взаємоповага й аполітичність, метою російської сторони з самого початку була не участь у конкурсі, а створення негативної інформаційної атмосфери навколо підготовки і проведення конкурсу", - повідомляють в НГТУ.
Нагадаємо, раніше організатори Євробачення остаточно підтвердили, що Росія не братиме участі в конкурсі.

Related

Події у світі 5430671432213965723

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item