Лавров обговорив з Тіллерсоном удар США по Сирії

Тіллерсон і Лавров обговорили сирійське питання

Глава МЗС РФ відкинув звинувачення на адресу влади Сирії в застосуванні хімзброї і закликав провести розслідування атаки в Ідлібі.

 
Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров обговорив по телефону з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном американський удар по авіабазі в Сирії, повідомляє російське зовнішньополітичне відомство у Facebook.
 
За інформацією прес-служби МЗС Росії, Лавров заявив, що США своїми діями лише грають на руку екстремістам, створюючи "додаткові загрози для регіональної і глобальної безпеки".
 
Глава російського МЗС відкинув звинувачення на адресу влади Сирії в застосуванні хімзброї і закликав провести "ретельне, неупереджене і професійне" розслідування інциденту в провінції Ідліб.
 
Зазначається, що Лавров і Тіллерсон домовилися продовжити розгляд стану справ у сирійському врегулюванні під час особистої зустрічі.
 
 
Як повідомлялось, Тіллерсон відвідає Росію 12 квітня, де зустрінеться з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим та іншими офіційними особами РФ для обговорення ситуації в Україні, Сирії та боротьбу з тероризмом.
 
Нагадаємо, в ніч на 7 квітня США завдали ракетного удару по сирійському військовому аеродрому в районі Хомса.
 
Президент Росії Володимир Путін заявив, що атака США в Сирії є агресією і завдає шкоди як російсько-американським відносинам, так і спільній боротьбі з тероризмом.

Related

Події у світі 5193477985512508148

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item