СБУ проводить обшуки в інвесткомпанії Dragon Capital

Правоохоронці проводять обшуки в Dragon Capital
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що правоохоронці проводять обшуки в інвестиційній компанії Dragon Capital (Київ).
Про це він заявив в ході засідання уряду, передають Українські новини.
"Мені тільки що написали, я не знаю, як на це реагувати. Зараз проходять обшуки в інвестиційній компанії Dragon Capital. Як на це реагувати? Вилучають там техніку і так далі", - сказав він.
Гройсман підкреслив, що не має права втручатися у справи правоохоронних органів, однак доручив урядовому уповноваженому забезпечити адекватну роботу компанії.
Як повідомив прес-секретар прем'єр-міністра Дмитро Столярчук, глава уряду доручив розібратися з ситуацією навколо інвестфонду Dragon Capital, де зараз проводяться слідчі дії.


У компанії Dragon Capital уточнили, що обшуки пов'язані із звинуваченням в незаконному використанні програмного забезпечення.
Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила керівник прес-служби Dragon Capital Ольга Белобловська.
"Зараз СБУ проводить в нашому офісі Dragon Capital обшук. Має рішення суду на виїмку комп'ютерної техніки. Йдеться про незаконне використання програмного забезпечення", - пише вона.
При цьому, за її словами, компанія легально і офіційно купила цю програму.
"Хочуть вилучити всі комп'ютери і паралізувати роботу. Ось такі справи", - підсумувала вона.

Dragon Capital - найбільша інвестиційна компанія України, що надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Заснована в 2000 році в Києві.
Томаш Фіала, президент ЕВА і генеральний директор інвесткомпанії Dragon Capital (в число її активів входить компанія Медіа-ДК, яка видає журнал і сайт Новое Время).

Related

Гаряча новина 6436710889801555395

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item