У центрі Кропивницького затримали автомобілі з 13-ма озброєними жителями Київщини

До Кропивницького вночі прибули три автомобілі з 13 чоловіками з цілим арсеналом зброї
У ніч на 23 травня правоохоронці Кропивницького затримали у центрі міста три автомобілі з 13 пасажирами, при обшуку у них знайшли велику кількість вогнепальної зброї та набоїв.
Оперативники Національної поліції дізналися про в’їзд трьох легкових авто до Кропивницького близько другої години ночі, повідомила прес-служба відомства. За годину правоохоронці побачили їх вже в центрі міста. Затримання провели співробітники карного розшуку, патрульної поліції та бійці КОРДу.
За підсумками обшуків у багажниках машин знайшли "сім предметів, зовні схожих на гладкоствольні рушниці, нарізну зброю та засіб для відстрілу гумових куль, а також близько 200 набоїв до них".
У поліції додали, що серед затриманих 13 осіб віком від 23 до 38 років. Всі вони – мешканці Київської області.

Правоохоронці з’ясовують, для чого затримані приїхали до Кропивницького, озброєні до зубів. Перевіряється їх причетність до інших злочинів.
Нагадаємо, раніше у Кропивницькому вибухнула Нива. У поліції відразу повідомили про постраждалого в результаті вибуху співробітника державної установи. Однак згодом правоохоронці пояснили, що інсценізували вибух, аби піймати замовника вбивства - 36-річного чиновника.

Related

Події в Україні 1449455937685705643

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item