Військових спіймали на хабарі в 62 тис. грн


У Києві СБУ разом із прокуратурою затримали керівника одого зі структурних підрозділів Головного військово-медичного центру "Головний військово-медичний госпіталь" МО України та командира роти військових частини, що дислокується в Київській обл.
"Вказані службові особи вимагали та отримали неправомірну вигоду в сумі 62 тис гривень від військовослужбовця за надання висновку військово-медичної комісії про його непридатність до військової служби за станом здоров'я і можливість бути комиссованим.
Правоохоронці затримали вимагачів відразу після отримання ними грошових коштів.
Вирішується питання про оголошення затриманим про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Також готується клопотання про обрання їм запобіжного заходу та відсторонення від посад.
Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна", - повідомляє прес-служба прокуратури Києва.
Начальника одного із відділів Головного управління фіскальної служби в Київській обл спіймали під час отримання хабаря. За повернення вилученого майна та закриття кримінальної справи він вимагав 400 тис. грн.

Related

Гаряча новина 4485304971690907942

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item