Держдеп США не критикував заборону російських сайтів в Україні


Державний департамент США наполягає, що не робив офіційних заяв щодо рішення України запровадити санкції проти російських IT-компаній.
У розмові, яка не мала статусу "офіційної", представники Держдепу все ж робили заяви із критикою на адресу Києва через дане рішення, - запевняють журналісти англомовної служби "Голосу Америки". Про це повідомляє Українська правда.
"Представник американського уряду у розмові в форматі background (без права називати джерело) заявив, що нещодавнє рішення президента Порошенка заборонити на три роки низку популярних російських вебсайтів, включаючи Яндекс, підриває гарантоване конституцією право на вільне висловлення думки", - йдеться у публікації.
"Голос Америки" - медійна організація, власником якої є урядова структура. Попри це, у Голосі не стали відмовлятися від раніше поширеного повідомлення, уточнивши лише статус заяви представника Держдепу. Початкова новина про критику з боку США наразі лишається доступна на сайті видання.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державний департамент США зробив заяву щодо заборони в Україні "Вконтакте" та "Одноклассники".

Related

Події у світі 4883772349870124131

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item