Охорона відразу почала знімати номери: Службовий автомобіль голови "Нафтогазу" влаштував ДТП поруч із офісом компанії

За кермом Mercedes-Benz E-320, який належить ДП (реєстраційний номер 00338 ОО) "Нафтогазобслуговування", знаходився сам Андрій Коболєв.
ДТП біля офіса "Нафтогазу". Фото: Обозреватель.

Автомобіль глави НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва потрапив у ДТП поруч із офісом компанії на перетині вулиць Б.Хмельницького та Пушкінської в Києві. Про це пише "Обозреватель" із посиланням на очевидців.
Інцидент трапився вранці 12 травня. Автомобіль голови "Нафтогазу" порушив правила дорожнього руху, намагаючись здійснити розворот у забороненому місці, і протаранив Volkswagen Tuareg, який рухався по зустрічній смузі.
За інформацією видання, за кермом Mercedes-Benz E-320, який належить ДП (реєстраційний номер 00338 ОО) "Нафтогазобслуговування", знаходився сам Андрій Коболєв. Відразу після аварії, щоб приховати докази, охорона почала терміново знімати номери з автомобіля. Станом на 13:00 12 травня в поліції ДТП зареєстроване не було.
У той же час джерела агентства в "Нафтогазі" не виключають приналежність автомобіля компанії або її філіям, але категорично виключають присутність Коболєва в автомобілі. Зазвичай Коболєв пересувається по місту на автомобілі з іншими номерами, ніж ті, які вказані в матеріалі "Обозревателя", з водієм і автомобілем охорони.

Related

Гаряча новина 9134674908727118302

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item