"У вас дика країна" - поляк наздогнав водія, який на смерть збив лікаря


27-річного водія "Hyundai Sonata", який у Вінниці збив на смерть лікаря 41-річного Олексія Бурцева, взяли під варту. 
Дали 2 місяці арешту.
Про це повідомив батько загиблого Василь Бурцев. Чоловік розповів подробиці жахливої аварії, після якої єдиний син прожив лише добу.
"В Олексія в той вечір гостював товариш-інтерн. Вони грали на комп'ютері. Після 12-ї ночі вже 1 травня вирішив його провести. Посадив на маршрутку, а сам вернувся додому. На половині дороги в цю мить летить оте п'яне нещастя. Збиває і волоче сина за собою та тікає", - розповідає Василь Бурцев.
Свідком аварії став колега Олексія. Він повертався з чергування. Миттєво викликав бригаду лікарів "швидкої".
Добу медики боролися за життя чоловіка, але врятувати не змогли. Він отримав розрив печінки, важку травму голови забій серця та легень, внутрішню кровотечу.
"Водію втекти не вдалося. Позаду нього їхав поляк. Наздогнав його на виїзді з Вінниці. Вирвав ключ запалювання і викликав поліцію. Тоді сказав: "У вас якась дика країна. У Польщі так не робиться. Як таке сталося, треба зупинитись і викликати швидку по-людськи", - каже батько загиблого.
Водій іномарки поспішав на Київ. Родом з Черкащини.
"У його крові виявили вміст алкоголю 2,8 проміле. А його батьки, які приїхали на розкішному Мерседесі, просили для нього домашній арешт. На засідання міського суду про міру запобіжного заходу нас навіть не покликали. Про суд випадково дізналися", - додає чоловік.
В ніч на 1 травня у Вінниці на смерть збили військового лікаря 41-річного Олексія Бурцева. Аварія сталася поблизу Міської клінічної лікарні швидкої-медичної допомоги. Там Олексій Бурцев працював неврологом останні 5 років.

Related

Гаряча новина 347621071746934436

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item