"Била та тикала носом у підгузки": у Туреччині няня-українка знущалася над дитиною


12 травня у турецькому Мармарисі заарештували сумчанку за знущання над дитиною. Українка працювала за кордоном нянею. 
Мати потерпілого малюка помітила на синові синці і вирішила встановити камери.
Про це повідомили "Сумські дебати".
"Сумчанка Надія Шаповал працювала нянею в родині, яка проживає у Стамбулі. Жінка приїхала в Туреччину 2016 року як туристка. Нелегально влаштувалася в агентство з підбору персоналу. 4 місяці тому до агентства звернулася уродженка Дніпра Маріанна. Жінка вийшла заміж за турка і народила сина. Відтоді родина живе у Стамбулі. Її чоловік знайшов роботу в іншому місті. Тому Маріанна вирішила найняти няню, щоб та допомагала їй виховувати маленького Ямана. Агентство порекомендувало Надію Шаповал. Няні виділили кімнату в будинку. Платили 500 доларів на місяць. Тиждень потому Маріанна лягла до лікарні на операцію. Перед цим вирішила встановити камери спостереження", - розповіла мати потерпілого хлопчика.
Жінка підозрювала няню в поганому ставленні до дитини. У Ямана з'явилися на тілі синці. Хлопчик став нервовий. Відмовлявся залишатися вдома один із Надією. Коли Маріанна вийшла з лікарні, переглянула записи. Вона жахнулася. Няня кожного дня лупцювала дитину. Хлопчика тикала носом у брудні підгузки. Дитина кричала і плакала. А жінка продовжувала знущатися. Одного разу, коли хлопчик спав, Надія мастурбувала в його кімнаті.
Маріанна викликала чоловіка і показала йому запис. Однак Шаповал щось запідозрила і втекла. Подружжя заявили в поліцію. Незабаром з'ясували, що "няню" бачили в Мармарисі. Там вона влаштувалася покоївкою до місцевого готелю. Чоловік Маріанни особисто поїхав до Мармариса, аби допомогти поліцейським затримати Надію. Маріанна із сином вирушила до лікарів. У дитини з'явилися свіжі гематоми. Хлопчик був у стресовому стані. Дитина кілька днів не могла сходити в туалет. Боялася, що її битимуть підгузками.
У Харкові няня Жанетта Давидян близько 2 місяців обзивала та била 1,5-річного хлопчика. Докази такої поведінки отримала мати дитини, Ганна Якименко, коли залишила вдома ввімкнутий диктофон. Няню найняла по рекомендації. За деякий час син став дуже примхливий, не хотів залишатися із нею. Тому вирішила перевірити її. Жінка назвала причину такої поведінки - з нею не повністю розрахувалися.

Related

Гаряча новина 2657722820063790286

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item