США можуть розширити заборону на ноутбуки на міжнародних рейсах


Міністр внутрішньої безпеки США Джон Келлі повідомив, що США розглядають можливість розширення заборони на велику електроніку у ручній поклажі на рейсах, що вилітають із США за кордон.
Про це повідомляє CNN.
Якщо така заборона буде введена, то це означатиме, що будь-який електронний пристрій, більший за телефон, не буде дозволено брати на деякі рейси, що вилітають із США, а не тільки на певні рейси до США, як зараз.
Як відомо, у березні уряд США ввів заборону для пасажирів рейсів з восьми країн Близького Сходу та Африки, а також Туреччини, брати в ручну поклажу ноутбуки, айпади, камери та більшість іншої електронної техніки.
"Я хотів би сказати вам, що загрози щодо пасажирської авіації в усьому світі є постійними. Гарна новина полягає в тому, що у нас є велика колекція щодо розвідки за кордоном - колекція американської розвідки", - сказав він.
Келлі повідомив, що рішенння щодо розширення заборони на ноутбуки на рейсах розглядається з міркувань безпеки. Він додав: "Ми приймемо рішення у свій час".
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адміністрація президента США Дональда Трампа розглядає можливість введення заборони на провезення у ручній поклажі ноутбуків та іншої великої електроніки на комерційних рейсах з деяких європейських країн.
Нещодавно стало відомо, що представники ЄС і США вирішили не забороняти гаджети, більші за розмірами за смартфон, у ручній поклажі на рейсах з Європи до США.

Related

Суспільство 8962744888204651778

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item