Восени Росія забере Донбас - Арестович


Восени Росія може спробувати анексувати окупований Донбас. В 2020 році можлива нова експансія Кремля, вважає військовий експерт Олексій Арестович, повідомляє "Апостороф".
"Ситуація вже восени змінитися радикально. Це пов'язано з тим, що президента Росії Володимира Путіна на майбутніх виборах може врятувати тільки імідж людини, яка зібрала землі. Тому він може розпочати приєднання ЛНР і ДНР, яке буде супроводжуватися введенням російських військ для "захисту співвітчизників". Потім відбудеться референдум з усіма відповідними наслідками. Такий сценарій ретельно опрацьовується російською стороною", - повідомив експерт.
На думку Арестовича, Україна зв'язана Мінським угодами і не буде розривати стосунки із Францією і Німеччиною, які вимагають дотримуватись документа, який постійно порушує Путін.
"Якщо говорити про конфлікт на Донбасі в довгостроковій перспективі, то другої хвилі російської експансії слід очікувати до 2020 року. В Росії вважають, що до цього часу вони принципово змінять свою боєздатність, накачають м'язи, розгорнуть додаткові з'єднання на кордоні з Україною. Під час навчань Захід-2017 повинна відбутися м'яка окупація Білорусі, а це вже загроза країнам Балтії, Скандинавії, Польщі та Центральній Європі. Путін упевнений, що, наявність такої загрози змусить ці країни пристати на будь-яку угоду, зокрема і на розмін, що передбачає здачу України в обмін на гарантії власної безпеки. У Росії сподіваються, що через слабку позицію Європи її плани будуть успішні".
"На Заході повільно розуміють, що конфлікт на Донбасі - це не розборки в межах СНД, а масштабна компанія. І вони готуються протидіяти Росії" - підсумував Арестович.
Російська Федерація нарощує військовий потенціал в окупованому Криму, готуючись до наступу. Мілітаризація Криму є загрозою не тільки Україні, але й усім країнам Чорноморського регіону.

Related

Події в Україні 5531093116226772446

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item