"Хочуть підвищити градус": пояснили вибух гранати у волонтерському центрі


Вибух гранати у дворі одного з одеських будинків, де розташовані волонтерські організації і штаб "Самооборони Одеси", мав підвищити градус у суспільстві.
Гранату кинули в 1:25. За словами заступника командира "Самооборони" Віталія Кожухара, осколки гранати могли потрапити в людей, повідомляє dumskaya.
"Вона потрапила під машину. Та прийняла вибухову хвилю і більшу частину уламків. Люди, які стояли в 30 метрах від місця вибуху на КПП (група реагування і охорона) не постраждали, хоча могли", — сказав Кожухар.
Осколки пошкодили дві машини, що потрапили в стіну будівлі і сміттєвий бак. Граната прилетіла з прилеглого двору. Напередодні "гранатометники" тренувалися, кидаючи каміння.
"Вже сьогодні ми звернули увагу на те, що на території двору лежать камені, - каже Кожухар, - чому це сталося, я можу тільки здогадуватися. Швидше за все, це пов'язано з тим, що 2 травня в Одесі пройшло спокійно. Поліція і СБУ відпрацювали добре, комусь це не подобається. Попереду - 9 травня. Мабуть, хтось хоче підвищити градус у суспільстві, щоб частина патріотів вже так спокійно не реагувала на представників "русского мира. Раніше нас вже підривали, і СБУ винних знайшла. Знайдуть і цих".
В Одесі в районі Куликового поля під час нічного патрулювання поліцейські знайшли рюкзак із вибухівкою.

Related

Події в Україні 8468706306316422841

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item