В СБУ відреагували на скандальну інформацію у справі Шеремета


У Службі безпеки України заявили, що співробітник спецслужби, який був помічений біля будинку журналіста Павла Шеремета перед його вбивством 20 липня 2016 року, звільнений ще 29 квітня 2014 року.
Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці в Facebook.
"Повідомляємо, що Устименко Ігор Андрійович був звільнений з СБ України 29 квітня 2014 року. Якби журналісти звернулися до нас із запитом про пана Устименка НЕ після виходу програми в ефір, а до неї, можливо, не було б про що розповідати ... ", - зазначила Гітлянська.
Вона також додала, що провадження про вбивство Павла Шеремета розслідується Національною поліцією, "до слідчих якої ми і рекомендуємо звертатися за коментарями по суті справи".
10 травня було оприлюднено фільм-розслідування вбивства Павла Шеремета, автори матеріалу - редакція розслідувань "Слідство.Інфо" і представники міжнародної мережі журналістів-розслідувачів OCCRP.
У фільмі, зокрема, йдеться про те, що "колишній чи теперішній співробітник СБУ" Ігор Устименко був помічений на відео з камер спостережень в ніч перед вбивством журналіста Павла Шеремета.

Related

Гаряча новина 2771530504090296851

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item