Вбивство мотоцикліста в Києві: з'явилися подробиці та фото

На місце події викликали лікарів, однак постраждалий помер від отриманих поранень
Столичні поліцейські розшукують зловмисника на автомобілі Seat жовтого кольору, який застрелив мотоцикліста на Харківському шосе, повідомила прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик у Facebook.
Як стало відомо, правоохоронці отримали повідомлення про стрілянину на Харківському шосе близько 21:30. На виклик одразу прибула слідчо-оперативна група. На місце події викликали лікарів, однак постраждалий помер від отриманих поранень.
Попередньо встановлено, що потерпілий їхав на мотоциклі і під час руху зловмисник кілька разів вистрілив у його сторону з автомобіля. Чоловік отримав поранення, проїхав кілька метрів і впав.
"Поліцейські оглядають прилеглу територію, опитують свідків та очевидців події, за словами яких встановлено, що зловмисник зник на автомобілі Сеат жовтого кольору", - повідомляє Блищик.









За даними ДТП Кiev.ua у вбивстві мотоцикліста підозрюють віце-чемпіона світу з боротьби сумо Дмитра Слепченка. За інформацією ресурсу зловмисник зник на автомобілі Seat Leon білого кольору з номером АА5783МЕ.
За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Поліція розшукує стрілка і просить свідків події звернутися в міліцію.
Нагадаємо, в Києві невідомі розстріляли мотоцикліста.


Related

Гаряча новина 5109628472936197531

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item