У СБУ розповіли, як Азаров пов'язаний з організацією протестів в Рівному

В організації провокації брав участь так званий Комітет порятунку України Азарова
Провокаторами, які намагалися організувати протестну акцію біля будівлі Рівненської обласної державної адміністрації, пов'язані з прем'єром-втікачем Миколою Азаровим, який ховається від правосуддя на території РФ.
Про це заявив глава Служби безпеки України Василь Грицак, передає Інтерфакс-Україна.
За його словами, лідер праворадикальної організації Наждак Микола Дульський, який готував провокацію, співпрацював з так званим Комітетом порятунку України Азарова.
При цьому, наразі він ховається в Москві.
Грицак пояснив, що Дульський відстежує проблеми, які виникають в Україні, і використовує їх в якості основи для проведення акцій, спрямованих на дестабілізацію ситуації в країні.
"Нами задокументовано факт. Ви знаєте про "Комітет рятунку України", який очолює екс-прем'єр-міністр Микола Азаров. Зокрема, через кур'єра Дульський передав для організаторів акції 4 тисячі доларів. За участь в акції студенти отримали по 200 гривень на людину", - розповів глава СБУ.
Він також зазначив, що спецслужба затримала одного місцевого жителя та двох приїжджих організаторів, які "підтвердили, що зловмисниками є Дульський та Комітет порятунку України".
Крім того, в ході операції у провокаторів було вилучено плакати "Рівненська народна республіка", та символіку з двоголовим орлом.
"Ключову роль грають дійсно спецслужби РФ, але їм допомагають люди, які у свій час, після Революції Гідності, залишили нашу державу", - додав Грицак.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Рівному намагалися провести сепаратистський мітинг, учасники якого зібралися біля будівлі обласної державної адміністрації з плакатами "Рівненська Республіка", "Янтар - надбання Рівненської народної республіки".

Related

Гаряча новина 2161285027646969221

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item