У Кривому Розі оголосили про підозру заступнику мера у справі про розкрадання

2 березня в криворізькій міськраді силовики провели кілька обшуків
У середу, 17 травня, у Кривому Розі проходять обшуки у справі про злочинну організацію, яка займалася розкраданням коштів в особливо великих розмірах, оголошені підозри першому заступнику міського голови Євгену Удоду та ще чотирьом учасникам схем.
Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко. У той же час генпрокурор не вказує деталей про правопорушення угруповання.
"У Кривому Розі йдуть обшуки та інші слідчі дії у справі про злочинну організацію, яка займалася розкраданням коштів в особливо великих розмірах. Також встановлено, що члени ОЗУ загрожували життю окремих посадових осіб міськради", - написав він у Facebook.
За даними генпрокурора, на підставі отриманих доказів оголошені підозри: першому заступнику мера Удоду, неофіційного власнику ТОВ Біф Будінвест А. Михаленко, начальнику управління містобудування і архітектури виконкому міської ради П. Гнатовскому, начальнику відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконкому міськради В. Лисенку та директору ТОВ Біф Будінвест А. Стеблянку.
"Частина з цих осіб оголошуємо в розшук з метою арешту", - додав він.
Нагадаємо, 2 березня в Криворізькій міській раді проводилося кілька обшуків. Передбачалося, що обшуки в криворізькій міськраді можуть бути пов'язані з діяльністю мера Юрія Вілкула.

Related

Події в Україні 8910228596512486143

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item