"Убивство Віктора Панкова - це кримінальні розбірки" - знайомий загиблого

Радника директора ДП "Укрспирт" 48-річного Віктора Панкова застрелили невідомі.

Свою версію про те, чому скоїли замах на помічника директора державного концерну "Укрспирт" Віктора Панкова розповів товариш загиблого адвокат Ігор Чудовський.
"Я впевнений, що вбивство Віктора Панкова це – кримінальні розбірки і боротьба за контроль над Укрспиртом. Це підприємство повністю криміналізоване. Його стільки років намагаються приватизувати, але марно. Тому що годується з цього "корита" все керівництво, починаючи від СБУ, податкової, тіньового бізнесу тощо. Я 2014 року працював директором юридичного департаменту Міністерства аграрної політики, а Віктор був заступником директора. Потім, 2014 року я проводив перевірку в Укрспирті, коли генеральний директор утік. Віктор тоді керував правовою роботою на підприємстві. Йому дуже не подобалося все те, що відбувалося всередині підприємства і навколо нього. Він про це говорив прямо. 80 процентів Укрспирту сьогодні простоює, але тіньовий спирт йде, з нього виробляють продукцію тощо. Ці схеми добре відомі правоохоронним органам", - розповів "КП в Україні" Чудовський.
У Віктора Панкова залишилася сім'я і діти шкільного віку.
30 травня у Дарницькому районі Києва близько 08:00 невідомий розстріляв чоловіка та утік з місця події. Застрелений - радник директора ДП "Укрспирт" 48-річний Віктор Панков. Поліція розглядатиме всі можливі версії цього вбивства, починаючи від особистісних взаємин і закінчуючи невиконанням фінансових зобов'язань. За словами радника глави МВС Антона Геращенка, одна з провідних версій, що підлягає перевірці, повинна бути версія вбивства Віктора Панкова, пов'язана з роботою в державному концерні "Укрспирт".

Related

Гаряча новина 5135861032624015064

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item