Представники ВМС США вивчили можливість будівництва військових об'єктів у Миколаєві

Крім Миколаєва, американські військові побудують кілька інфраструктурних об’єктів також в Одесі та Очакові
У Миколаїв з робочим візитом перебувала група представників 6-го флоту ВСМ США, які вивчали можливість будівництва військових об'єктів на території міста, повідомляє прес-служба Міноборони України.
Зокрема, американські військовослужбовці вивчили можливість будівництва на території окремого з'єднання морської піхоти Збройних сил України в Миколаєві декількох військових об'єктів інфраструктури, які будуть використовуватися при проведенні щорічних українсько-американських навчань Сі-бриз.
"Нашим завданням є вивчення технічних можливостей реалізації проекту, що допоможе підняти на більш якісний рівень перебування учасників навчань "Сі Бриз" на українській території", - повідомив керівник групи, капітан 2 рангу Брент Річардсон.
Для цього американські військові побували на місці запланованого будівництва, а також зустрілися з представниками комунальних підприємств Миколаєва, від яких буде залежати реалізація проекту.
За планом підготовча частина проекту, яка буде включати всі необхідні узгодження і підготовчі роботи, розрахована на 18 місяців, на 6 місяців розраховано практичне будівництво.
Крім Миколаєва, американські військові в рамках даного проекту мають намір побудувати інфраструктурні об'єкти також в Одесі та Очакові.
Нагадаємо, у минулому році українсько-американські навчання Сі Бриз-2016 стартували 18 липня. Вони проводяться з 1997 року щорічно згідно з "Меморандумом про взаєморозуміння та співробітництво з питань оборони та військових відносин між Міністерством оборони США та Міністерством оборони України" від 1993 року.

Related

Події в Україні 675899732684372092

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item