У посольстві Британії підтвердили затримання сімох українців, капітана судна притягнуть до відповідальності

Особи всіх затриманих українців встановлені та підтверджені, люди будуть депортовані
Британські прикордонники підтвердили інформацію про затримання громадян України за підозрою в нелегальному перетині кордону в містечку Орфорд в графстві Саффолк на сході Англії.
Про це в Twitter повідомило Посольство України у Великобританії.
"Британська прикордонна служба підтвердила затримання 30 квітня у місті Орфорд сімох громадян України під час нелегального перетину кордону Великобританії", - йдеться в повідомленні.
Також повідомляється, що посольство вживає заходів для належного консульського супроводу цього інциденту з метою захисту прав громадян України.


Віце-консул України в Британії Юлія Помазан повідомила, що затриманих у Британії українців незабаром депортують, вирішується питання про притягнення до відповідальності капітана судна, передає 112 Україна.
За словами віце-консула, зараз особи всіх затриманих українців встановлені та підтверджені, а після розмови з поліцією цих людей направлять в міграційні центри для оформлення документів на депортацію.
Вирішується питання про притягнення до відповідальності капітана яхти.
Також віце-консул додала, що Великобританія є однією з найпривабливіших країн для нелегальних іммігрантів, і процедура депортації тут - нормальне явище.
Нагадаємо, що громадян України, затримали за підозрою в нелегальному перетині кордону в містечку Орфорд, що в графстві Саффолк на сході Великобританії.

Related

Події у світі 1175947134848832976

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item