Порошенка просять позбавити Насірова українського громадянства. ДОКУМЕНТИ


Народний депутат Сергій Лещенко звернувся до Петра Порошенка та Юрія Луценка із проханням позбавити українського громадянства екс-керівника ДФС Романа Насірова.
Копію свого звернення нардеп опублікував у Фейсбуці.
«Закон один для всіх, правда? Мною направлено звернення до президента Порошенка та генпрокурора Луценка щодо позбавлення Романа Насірова українського громадянства», - повідомив він.
Нардеп також пояснив, чому вимагає залишити Насірова без українського громадянства: «На вихідних я слухав прес-конференцію президента, де він сказав: Артеменка позбавили громадянства (і депутатства), бо він - громадянин Канади.

Два місяці тому на всю країну пролунало, що голова Державної фіскальної служби є громадянином Британії. Відповідно, за аналогією з Артеменком, Насіров теж має бути позбавлений українського громадянства. Було навіть продемонстровано офіційного листа британських правоохоронців про те, що Насіров має паспорт Британії з 2012 року.

Тепер час екзамену для Порошенка та Луценка - вони справді будуть позбавляти українського громадянства тих, хто набув громадянства інших держав. Чи це правило поширюється лише на їхніх опонентів та є випробуванням нової технології шантажу та зведення рахунків».

Related

Політика 2541721973296180271

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item