Радіокомплекс Росії в Криму малоефективний - ЗМІ


Росіяни переоцінили свої можливості, впевнені американці.

 
Бойовий радіоелектронний комплекс у Криму, який повинен вести радіорозвідку за американськими кораблями в Чорному морі, не зможе здолати захисту США. Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на заяву американського Інституту ВМС (USNI).
 
"Очевидно, вони намагаються посилити свій вплив у чорноморському регіоні", - заявив співрозмовник USNI, що працює у військовому відомстві.
 
За запевненням росіян, комплекс Мурманськ може пригнічувати комунікації на дистанції до трьох тис. км. Однак, Росія часто переоцінює свої можливості, вказує USNI.
 
Комплекс Мурманськ побудований на основі семи вантажівок і величезних польових антен, які можуть отримувати сигнали радіорозвідки та глушити певні частоти.
 
"Комплекс Мурманськ не зможе здолати бойову інформаційно-керуючу систему США Іджіс, розміщену в регіоні, але зможе ускладнити керування мережею комунікацій", - повідомляє UNIS.
 
Установка системи Мурманськ БН, розгорнута в середині березня, є прямою реакцією на зростання присутності США і НАТО в регіоні. США і НАТО посилили свою присутність в чорноморському регіоні, розмістивши чотири есмінці США типу Арлі Берк з керованою ракетною зброєю в місті Рота в Іспанії. Росія збільшує військову присутність в регіоні після анексії Криму і вже встановила ракетну систему на півострові.

Related

Події в Україні 155113265841487887

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item