Підрив авто в Кропивницькому: поліція інсценувала замах на вбивство

Підрив авто в Кропивницькому: поліція інсценувала замах на вбивство
У Кропивницькому поліція попередила замовне вбивство 
Поліція повідомила деталі підриву автомобіля Нива в одному зі спальних мікрорайонів Кропивницького, в результаті якого начебто отримав поранення працівник однієї з державних установ.
Як розповіли в поліції, вибух автомобіля був інсценований правоохоронцями, щоб затримати замовника та організатора замаху на вбивство 36-річного працівника одного з державних органів.
Зазначається, що 32-річний громадянин, який нині утримується в одній із спецустанов як підсудний, через  свого знайомого намагався за гроші позбавити життя працівника одного з державних органів, з яким мав неприязні відносини.
"Поліцейські інсценували скоєння тяжкого злочину – "вибух" автомобіля та поранення потерпілого. Громадянин, загибель якого особи пропонували "купити" за гроші, залишив місце пригоди живим і неушкодженим", - йдеться в заяві поліції.
Після псевдо-вибуху працівники поліції та прокуратури із залученням спецпідрозділу поліції КОРД провели спецоперацію. Злочинців затримали одразу після передачі грошових коштів за замовний злочин.  Під час обшуків за місцем проживання одного з чоловіків вилучили пристрої, схожі на гранати Ф-1 та РГД.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 14 (готування до злочину) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Related

Гаряча новина 8292116906053722486

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item