Загострення в АТО: загинули двоє, п'ятеро поранені

У штабі повідомляють про загострення ситуації в АТО

З початку доби позиції військових обстріляли 31 раз.

 
Станом на 18:00 28 квітня 2017 року по позиціях військових 31 раз відкривався вогонь. Про це повідомляє штаб АТО.
 
"Два військовослужбовці Збройних сил України загинули, ще п'ятеро захисників отримали поранення", - сказано в повідомленні.
 
За попередньою інформацією, один військовослужбовець загинув у результаті підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої. Згідно з повідомленням, військовий служив у підрозділі, особовий склад якого виконує бойові завдання на Приморському напрямку, недалеко від н.п. Павлопіль.
 
Також повідомляється, що на Приморському напрямку вогнем з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, зенітних установок ЗУ-23-2 і гранатометів різних систем обстрілювали опорні пункти в районі Красногоровки.
 
"З озброєння БМП, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по морським піхотинцям поблизу Павлополя і Водяного. Морських піхотинців поруч із Широкиним обстрілював з озброєння БМП і БТР. З кулеметів великих калібрів били по захисникам Гнутового", - йдеться в повідомленні штабу АТО.
 
На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів вівся вогонь по захисникам Авдіївки. З мінометів калібру 120 мм і 82 мм били по опорних пунктах поблизу н.п. Луганське. З протитанкових гранатометів противник обстрілював позиції поблизу Зайцевого, крім того, тут діяли ворожі снайпери.
 
На Луганському напрямку з 120-міліметрових мінометів били по позиціях поруч з н.п. Нижнє, а з мінометів калібру 82 мм - по опорних пунктах поблизу Новотошківки. З автоматичних гранатометів обстрілювали захисників Кримського, а з кулеметів великих калібрів - захисників Попасної.
 
"В окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров'ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню", - додають у штабі.
 
У ДНР заявляють, що вранці 28 квітня в Червоногвардійському районі Макіївки в результаті попадання снаряда був пошкоджений житловий багатоквартирний двоповерховий будинок.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу біля Красногорівки загинув український військовий.

Related

Події в Україні 7832171150144448540

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item