Трампу можуть пред'явити звинувачення після допиту в Сенаті колишнього глави ФБР - ЗМІ

Слідство хоче знати, чи чинив Трамп тиск на розслідування ФБР щодо його зв'язків із РФ
Американське видання CNN повідомляє, що на наступному тижні відбудеться допит у Сенаті колишнього директора ФБР Джеймса Комі в справі колишнього радника президента США Майкла Флінна.
Сенатори хочуть з'ясувати, чи чинив Дональд Трамп тиск на розслідування про зв'язки Майкла Флінна з російським керівництвом.
Точна дата слухань у Сенаті ще не визначена, але найімовірніше вони пройдуть в комітеті по внутрішній розвідці.
Журналісти повідомляють, що якщо Джеймс Комі публічно визнає, що президент США чинив тиск на слідство, то Дональду Трампу будуть пред'явлені звинувачення.
Нагадаємо, Центральне розвідувальне управління США прийшло до висновків, що хакерські атаки з боку Росії на офіційні установи в США під час президентської кампанії були спрямовані безпосередньо на підтримку Дональда Трампа, який у підсумку став президентом США.
9 травня Трамп відправив у відставку директора ФБР Джеймса Комі, який обіймав цю посаду з 2013 року. Президент США аргументував своє рішення тим, що Комі втратив довіру у Вашингтоні. У той же час за даними ЗМІ, напередодні свого звільнення Комі спробував домогтися додаткового фінансування розслідування втручання Росії у вибори в США в 2016 році.

Related

Події у світі 7847632210502543884

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item