Радник Трампа знаходиться під слідством через зв'язків із РФ - ЗМІ

Видання не повідомляє, про яке конкретно радника Трампа йдеться
Американське видання The Washington Post повідомляє, що один із радників адміністрації президента США Дональда Трампа знаходиться під слідством у зв'язку з підозрою в його зв'язках із російським урядом.
Видання не уточнює, про кого саме йде мова, але зазначає, що дана людина є постаттю, наближеною до президента США.
Журналісти також повідомляють, що розслідування незабаром може перейти в нову фазу. Зокрема, замість закритих допитів підозрюваних можуть чекати повістки в суд.
За даними The Washington Post, слідчі цікавляться також зараз людьми, які працювали з Трампом під час виборчої кампанії, але зараз не входять до адміністрації президента.
Раніше повідомлялося, що Федеральне бюро розслідувань США в 2012 році попередило конгресмена від Республіканської партії Дейна Рорабейкера про те, що російські агенти намагаються завербувати його.
18 травня Reuters опублікувало матеріал, згідно з яким, команда Трампа за останні сім місяців президентської кампанії контактувала з російськими офіційними особами мінімум 18 разів.
Крім того, штаб республіканця спілкувався з українським політичним діячем Віктором Медведчуком, який є кумом російського президента Володимира Путіна.
Під час розмов з російським послом Сергієм Кісляком, єкс-радник Трампа Флінн обговорював можливість створення спецканала для спілкування між Путіним і американським лідером. 
Спецканал міг би обійти бюрократію органів національної безпеки США, яку обидві сторони "вважали ворожою до поліпшення двосторонніх відносин".

Related

Події у світі 7230594528880340332

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item