Трамп розкрив секретну інформацію Росії – ЗМІ

Дональд Трамп і Сергій Лавров

Американським спецслужбам нібито довелося оперативно мінімізувати збиток від витоку.

Президент США Дональд Трамп розкрив секретну інформацію під час недавньої зустрічі в Білому домі з головою МЗС Росії Лавровим і послом РФ Сергієм Кисляком. Про це пише The Washington Post.
"За словами нинішніх і колишніх американських чиновників, дії Трампа поставили під загрозу критично важливе джерело розвідки в Ісламській державі", - йдеться в повідомленні.
Видання уточнює, що інформація, яку повідомив росіянам Трамп, була отримана від країни-партнера США в рамках домовленостей про обмін розвідданими. Причому вона вважається "настільки чутливою", що про її деталі не були повідомлені не тільки союзники, а й деякі члени уряду США.
Країна-партнер не давала дозволу США ділитися інформацією з Росією.
"Дії Трампа поставили під загрозу співпрацю з союзником, який має доступ до внутрішньої діяльності ІДІЛ. Після зустрічі Трампа високопоставлені представники Білого дому вжили заходів, щоб зменшити шкоду, зв'язавшись одразу з ЦРУ і Агентством Національної безпеки", - йдеться в статті.
Як повідомлялось, 10 травня у Вашингтоні відбулася зустріч Трампа і Лаврова. Пізніше президент США дуже позитивно охарактеризував зустріч з російським міністром закордонних справ.

Related

Події у світі 7052443019927984164

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item