Син спалив будинок із власною матір'ю


У селі Гірники Дубенського району Рівненщини син жорстоко вбив матір і спалив будинок.

Правоохоронцям про подію повідомили сусіди.
Про це поінформував відділ комунікації поліції області.
"В обгорілому будинку знайшли тіло. До того ж, без голови. Встановити стать одразу не вдалося. Згодом з'ясували, загибла - 56-річна господиня. За висновками експертизи, жінку спершу душили, а потім лишили голови. Після цього підпалили помешкання. Підозрюваним став син загиблої. Тієї ночі односельці бачили чоловіка. Він бігав селом голим і погрожував. На питання, де його матір, відповів: "У царстві небесному". Чоловіка затримали. Він зізнався у вбивстві. Розповів, після того як убив - залив горілкою хату і спалив. Свої дії списав на загострення психічного розладу. Хоча на обліку раніше не стояв", - ідеться в повідомленні.
31-річний чоловік проживав разом із матір'ю та батьком. Його на момент злочину не було вдома. Убивцю госпіталізували до спецпалати Дубенської центральної райлікарні. У затриманого візьмуть аналізи на виявлення психічних розладів. Триває слідство.
На Одещині правоохоронці знайшли тіло 68-річної жінки. Її кілька разів вдарили по голові та втопили. За підозрою у вбивстві затримали 26-річного онука потерпілої. Вирішують питання про обрання запобіжного заходу. Затриманому загрожує 15 років в'язниці.

Related

Гаряча новина 2761255449112061331

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item