МВФ назвав умови для чергового траншу


МВФ узгодив з Києвом ключові реформи, які необхідні для подальшої співпраці. Україна має провести пенсійну, земельну реформи, пожвавити приватизацію та забезпечити конкретні результати щодо боротьби з корупцією.
Про це сказано у звіті МВФ за підсумками візиту місії до України 16-25 травня, передає radiosvoboda.
"Досягли прогресу у взаєморозумінні щодо ключових елементів реформ. Їх необхідно трансформувати у законопроекти, які відповідають кінцевим цілям. Забезпечення підтримки парламентом цих законопроектів необхідне для завершення четвертого перегляду", – сказав голова місії МВФ Рон ван Роден.
У фонді зазначили, що місія провела "плідні дискусії" з представниками влади. Обговорювали реформи, потрібні для поліпшення продуктивності, залучення інвестицій та зміцнення державних фінансів.
"Фахівці МВФ пліч-о-пліч з іншими міжнародними партнерами тісно співпрацюватимуть з представниками влади всі наступні тижні, щоб підтримати поступ в реалізації реформ", – сказав голова місії МВФ.
Востаннє місія МВФ працювала в Україні з 3 до 17 листопада 2016 року. Україні надали транш на $1 млрд 3 квітня 2017 року.

Related

Економіка 323384549472082428

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item