Затримання податківців часів Януковича: прокурорам погрожують з Москви


Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що після гучної спецоперації із затримання 23-х колишніх податківців часів екс-президента Віктора Януковича прокурори отримують погрози та дзвінки з Москви.
"На сьогодні погрози отримує військовий прокурор Анатолій Матіос та співробітники прокуратури, які були задіяні в цій операції. Чиниться шалений спротив та застосовуються спроби підкупу з метою позитивного вирішення питань, пов'язаних із затриманням. Навіть отримували дзвінки із Москви", - сказав Аваков на відкритті сервісного центру МВС у Хмельницькому.
Частина арештовані екс-податківці ще не внесли грошових застав, а термін для зарахування грошей спливає у понеділок, 29 травня. По звільнених під особисте зобов'язання на рішення Печерського райсуду Києва готуються апеляційні скарги. Також Аваков анонсував другий етап затримань колишніх посадовців
Масштабну антикорупційну операцію провели Генпрокуратура і МВС. Після обшуків були затримані 23 колишніх високих обласних чинів Міністерства доходів і зборів зі східних і південних областей, а також Києва. Над цим спільно працювали 1700 поліцейських і півтисячі працівників прокуратури.

Related

Події в Україні 329197669317627065

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item