У столиці колишній учень до смерті забив учительку


У Києві колишній учень вбив свою 63-річну вчительку. Тіло жінки знайшли у кущах біля будинку в Святошинському районі. Правоохоронцям зателефонували перехожі.
Про це повідомив відділ комунікації столичної поліції.
"Правоохоронці обстежили територію. Поряд із мертвою жінкою лежало знаряддя вбивства - палиця. За кілька годин встановили особу загиблої. Розшукали підозрюваного. Загибла - без постійного місця проживання. Останнім часом заробляла, збираючи пляшки. Затриманий у скоєному зізнався. 31-річний чоловік розповів, що із вчителькою випивали. Згодом посварилися. Колишній учень образився на жінку, бо та почала ним керувати та вказувати. Чоловік не витримав дорікань, вхопив палицю і забив нею потерпілу", - йдеться в повідомленні.
Слідчий відділ Святошинського управління поліції проводить досудове розслідування. Убивці загрожує до 10 років позбавлення волі.
27 квітня на столичній Оболоні чоловік перерізав жінці горло. Її тіло тягнув сходами. Двірник і сусіди помітили невідомого чоловіка, який тягнув жінку на матраці сходами. Спускав із 5-го поверху. Свідки одразу викликали поліцію та "швидку". Коли прибули правоохоронці, чоловік сидів на лавочці. Він був тверезий. Однак щось говорити відмовився. Пізніше з'ясували, що він глухонімий. А вбита - його тітка. Триває перевірка.

Related

Гаряча новина 1312402391473887798

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item