Українські прикордонники затримали двох іноземців, що розшукуються Інтерполом

Прикордонники затримали двох іноземців та автомобіль, які розшукувалися Інтерполом
Українські прикордонники затримали двох іноземців, які перебувають у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу, доповідає прес-центр ДПСУ.
Як зазначається, прикордонники львівського загону затримали в аеропорту 49-річного громадянина Туреччини, який прибув до України авіарейсом Стамбул-Львів.
"У ході проходження паспортного контролю прикордонники встановили, що іноземець перебуває в міжнародному розшуку за шахрайство на території Німеччини. Затриманого встановленим порядком прикордонники передали представникам Національної поліції", - йдеться в повідомленні.
Також, за даними відомства, в аеропорту Бориспіль співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту Київ затримали громадянина Німеччини, який перебував у міжнародному розшуку.
"Іноземець прямував рейсом Бангкок-Київ. У ході заходів контролю прикордонники встановили, що чоловік 1971 року народження розшукується Інтерполом за вчинення злочину в Німеччині, пов'язаного з підробкою документів та шахрайством. Затриманого також передали представникам Нацполіції", - доповіли в ДПСУ.
Крім того, автомобіль, який перебував у міжнародному розшуку, зупинили 7 травня прикордонники Чопського загону. У ході перевірки транспортного засобу Porsche 2010 року випуску, який прямував з України через пункт пропуску Тиса, відбулося спрацювання бази даних Інтерполу. В ході з'ясування обставин було встановлено, що машину викрали на території Словаччини. Водія-словака і транспортний засіб передали в Нацполіцію.
Нагадаємо, 16 березня прикордонники в аеропорту Київ (Жуляни) затримали чоловіка, який розшукувався Інтерполом за шахрайство.

Related

Гаряча новина 7050738556349270219

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item