Оргкомітет Євробачення прокоментував появу на сцені Седюка та вибачився перед Джамалою

Організатори вибачилися перед Джамалою
Вчинок Віталія Седюка, що вийшов на сцену та оголив сідниці під час виступу Джамали у фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2017, є неприйнятним і неприпустимим, та суперечить загальноприйнятим нормам поведінки, заявив український оргкомітет конкурсу.
"Ми обурені, та жодним чином не підтримуємо такі провокації. Винуватець має понести відповідальність за те, що вчинив", - зазначив виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.
В оргкомітеті підкреслили, що в Міжнародному виставковому центрі діяв найвищий рівень безпеки. Усі відвідувачі перевірялися металошукачами, а також речі кожного проходили перевірку рентгеном. Усі заборонені предмети та будь-які рідини вилучалися охороною на пунктах контролю. Відтак кожен глядач, пройшовши всі ступені перевірки, не становив загрози для артистів та глядачів шоу, перебуваючи в глядацькій залі.
Також там нагадали, що учасник інциденту Седюк "встиг продемонструвати єдиний свій «талант» із Мадонною у 2011 році, Віллом Смітом у 2012-му, а в 2013 році він навіть намагався отримати нагороду Grammy замість співачки Адель".
Зараз оргкомітет Євробачення-2017 проводить власне внутрішнє розслідування, про результати якого буде повідомлено додатково.
"Оргкомітет Євробачення в Україні  приносить свої вибачення Джамалі та її команді за форс-мажорний випадок, що стався під час її виступу у прямому ефірі фіналу пісенного конкурсу Євробачення", - додали в прес-службі.

Related

Події в Україні 4328523771758824560

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item